Dit is het filter BOHO 3

Dit is het filter BOHO 3

NEW Boho collection

 

Yes! Daar is hij dan! Mijn nieuwe BOHO filter collectie. Bestaande uit drie verschillende bohemian-achtige filters die jouw foto’s net dat extra ‘moody’ gevoel meegeven. Ze zijn een stukje extremer dan mijn mobile presets. Dit merk je aan de natuurlijke kleuren die nu meeveranderen naar de verschillende bruintinten. De BOHO filters zijn goed te gebruiken in combinatie met de mobile filters. Ze blijven namelijk de ‘Lisette Lubbers’-look behouden.

 

Hoe werken de BOHO filters?
Het is belangrijk dat je telefoonfoto’s van een goede resolutie zijn. Want hoe beter de kwaliteit van de foto: hoe mooier het resultaat van het filter. De filters werken dan ook het mooiste op buitenfoto’s of lichte binnenfoto’s.

 

Ze zijn uitermate geschikt voor over foto’s van bijvoorbeeld een mooie boswandeling, foto’s die gemaakt zijn in de stad, tijdens een citytrip of voor over al je vakantie-kiekjes!

 

Ik ben nu al benieuwd naar al jullie resultaten! Als je een te gek voor & na resultaat hebt, mag je deze altijd naar mij sturen via Instagram (@lisettelubbers), zodat ik hem eventueel kan delen! Alvast heel veel succes en plezier gewenst met dit nieuwe pakket.

De 3 BOHO filters

 

Waarom bestaat dit pakket uit 3 filters en de andere pakketten uit 5 of meer verschillende filters? Dat komt omdat het BOHO pakket een uitbreidingspakket is. Als je alleen dit pakket zou aanschaffen dan mis je de basis filters zoals die uit het mobile filter pakket. Vandaar ook de lage prijs van €34,99. Twijfel je nog of je filters wilt gebruiken of niet? Dan kan je het beste beginnen met de basis filters. Deze veranderen je foto’s minder extreem dan dat deze filters doen. Deze filters zijn geschikt voor meer ervaren gebruikers, omdat je bijvoorbeeld vaker nog een kleine aanpassing moet doen om je foto het juiste effect te geven. 

Dit is het filter BOHO 2

Wist je dat als je op de foto klikt je het onbewerkte resultaat te zien krijgt? Klik er vervolgens naast en hij verandert weer terug!

BOHO 1

De drie filters zijn allemaal net wat verschillend van kleur & effect, 

BOHO 2

Alle filters geven een bruin-achtige kleurzweem. Zoals je ziet op deze voor & na foto.

BOHO 3

Probeer ze over je foto en kies diegene die het beste past!

Hoe werken presets?

Lightroom presets zijn geschikt voor over telefoonfoto’s en voor over spiegelreflex foto’s. In de korte handleiding die je meegestuurd krijgt staat precies beschreven hoe je de filters op je telefoon installeert. Kom je er toch niet uit? Klik dan hieronder op ‘hulp’ en zie stap voor stap alle handelingen om de presets te installeren.

STAP 1

Eerst download je de gratis app ‘Adobe Lightroom’ op je telefoon. In deze app kun je de filters gebruiken.

STAP 2

Zodra je het preset pakket gekocht hebt voeg je deze snel en gemakkelijk toe in de Adobe Lightroom app.

STAP 3

Je voegt de presets toe aan je foto's. De preset toont gelijk de nabewerkte foto. Tadaa! Te gek toch?

Tover je instagramfeed en fotoalbums om tot 1 geheel, door middel van de nieuwe BOHO presets. Hiernaast zie je allemaal foto’s bewerkt met de boho filters. Ze geven je foto’s een bruine gloed, en zorgen ervoor dat je foto’s meer met elkaar matchen doordat ze nu dezelfde kleurtinten hebben.

Geschikt voor mobiele telefoons

Bewerk je foto's op een professionele manier

Creëer één stijl in je foto's en feed

NU VOOR €34,99

[mvc_advanced_button btn_text=”Yes! Ga door met bestellen” btn_block=”btn_block” btn_icon=”fas fa-angle-right” btn_clr=”#ffffff” btn_bg=”#82705b” btn_hvrclr=”#ffffff” btn_hvrbg=”#56493b” btn_url=”url:http%3A%2F%2Fsensible-drop.flywheelsites.com%2Fproduct%2Fpresets-x-boho-3-filters%2F|title:Presets%20X%20Boho%20%7C%203%20filters”]