De favoriete presets van Danique Bossers

 

Yes! Eindelijk staat mijn eigen filter collectie online! Ik krijg vaak de vraag over hoe ik mijn foto’s bewerk. Nu was ik daar zelf absoluut geen ster in en was mijn feed ‘een rommeltje’. Samen met Lisette ben ik begin dit jaar op zoek gegaan naar welke filters nu echt bij mij passen en hier is een selectie van 3 mega mooie filters uitgekomen die ik nu al een tijd gebruik. De filters zijn mooi op élke foto en binnen 1 minuut heb ik mijn foto helemaal geupgrade 😉 Super simpel! Dit bracht ons op het idee om mijn gepersonaliseerde filters uit te brengen zodat jij ook gebruik kunt maken van deze filters. Hoe? download de gratis app: Adobe Lightroom uit de Appstore, schaf het filterpakket met de 3 filters aan en zet deze via de korte handleiding in de app. Vervolgens klik je op 1 van de filters en voila! Je foto oogt ineens een stuk proffesioneler. Het is zo gefixt! En als zelfs ik het kan, lukt het jou ook ;-). Ik ben nu al mega benieuwd naar jullie resultaten! Heb je een mooie voor & na? Stuur hem dan gerust naar mij zodat ik hem eventueel kan delen!

Wist je dat als je op de foto klikt je het onbewerkte resultaat te zien krijgt? Klik er vervolgens naast en hij verandert weer terug!

Voorbeeld 1

Voorbeeld 2

Voorbeeld 3

Hoe werken presets?

Lightroom presets zijn geschikt voor over telefoonfoto’s en voor over spiegelreflex foto’s. Kom je er toch niet uit? Klik dan hieronder op ‘hulp’ en zie stap voor stap alle handelingen om de presets te installeren.

STAP 1

Eerst download je de gratis app ‘Adobe Lightroom’ op je telefoon. In deze app kun je de filters gebruiken.

STAP 2

Zodra je het preset pakket gekocht hebt voeg je deze snel en gemakkelijk toe in de Adobe Lightroom app.

STAP 3

Je voegt de presets toe aan je foto's. De preset toont gelijk de nabewerkte foto. Tadaa! Te gek toch?

Tover je instagramfeed en fotoalbums om tot 1 geheel, door middel van deze Danique presets. Hier zie je allemaal foto’s bewerkt met de Danique filters. Ze geven je foto’s een professionelere uitstraling, en zorgen ervoor dat je foto’s meer met elkaar matchen doordat ze nu dezelfde kleurtinten hebben.

Geschikt voor mobiele telefoons

Bewerk je foto's op een professionele manier

Creëer één stijl in je foto's en feed

NU VOOR €29,99

[mvc_advanced_button btn_text=”Yes! Ga door met bestellen” btn_block=”btn_block” btn_icon=”fas fa-angle-right” btn_clr=”#ffffff” btn_bg=”#424242″ btn_hvrclr=”#ffffff” btn_hvrbg=”#0a0a0a” btn_url=”url:http%3A%2F%2Fsensible-drop.flywheelsites.com%2Fproduct%2Fpresets-x-danique%2F|title:Presets%20X%20Danique%20%7C%203%20filters”]