Presets

Wil jij jouw foto’s professioneel bewerken?

Een preset wordt ook wel een ‘filter’ genoemd. Een filter kan je in 1 klik toevoegen over je gemaakte foto, zo krijgt je foto een nog mooiere & professionelere uitstraling.

Hoe werkt een preset?

Zodra je een preset pakket aangeschaft hebt, kun je deze aan al je foto’s toevoegen en bewerken. Benieuwd hoe? Bekijk het stappenplan hieronder voor meer informatie.

1

Eerst download je de gratis app ‘Adobe Lightroom’ op je telefoon. Deze app is noodzakelijk om de filters in te kunnen gebruiken. Na het downloaden, krijg je bij het aanmelden in de app direct de mogelijkheid om te kiezen voor een mogelijke abonnementsvorm (dit is niet nodig). Je kunt de presets namelijk gewoon in de onbetaalde app gebruiken.

2

Zodra je één van de preset pakketten gekocht hebt (zie onderstaande mogelijkheden) voeg je deze snel en gemakkelijk toe in de Adobe Lightroom app middels de korte handleiding die bij je gekochte pakket in zit.

3

Vervolgens ga je in de app onderin de (schuif)balk naar ‘voorinstellingen’ en klik je hier op 1 van de presets. De preset toont gelijk de nabewerkte foto. Tadaa! Te gek toch? Maar pas op; het werkt zeer verslavend(!)

Welke preset pakketten zijn er?