fbpx
Presets - Lisette Lubbers
11313
page-template-default,page,page-id-11313,theme-bridge,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,footer_responsive_adv,columns-4,qode-theme-ver-13.7,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.2.0,vc_responsive
 

Presets

Wat is een preset?

Een preset wordt ook wel een ‘filter’ genoemd. Een filter kan je in 1 klik toevoegen over je gemaakte foto, zo krijgt je foto een nog mooiere & professionelere uitstraling.

 

Hoe werkt een preset?

  1. Eerst download je de gratis app ‘Adobe Lightroom’ op je telefoon. Deze app is noodzakelijk om de filters in te kunnen gebruiken. Na het downloaden, krijg je bij het aanmelden in de app direct de mogelijkheid om te kiezen voor een mogelijke abonnementsvorm (dit is niet nodig). Je kunt de presets namelijk gewoon in de onbetaalde app gebruiken.
  2. Zodra je één van de preset pakketten gekocht hebt (zie onderstaande mogelijkheden) voeg je deze snel en gemakkelijk toe in de Adobe Lightroom app middels de korte handleiding die bij je gekochte pakket in zit.
  3. Vervolgens ga je in de app onderin de (schuif)balk naar ‘voorinstellingen’ en klik je hier op 1 van de presets. De preset toont gelijk de nabewerkte foto. Tadaa! Te gek toch? Maar pas op; het werkt zeer verslavend haha!