Dit is het filter SUMMER 3

Dit is het filter SUMMER 3

NEW Summer filters

Eindelijk! Zoals velen volgens mij al hoopten (gezien de dagelijkse berichtjes of er nog nieuwe filters aan zouden komen) lanceer ik vandaag het nieuwe SUMMER FILTERS PAKKET! Het summer pakket bevat 6 verschillende filters die iedere zomerse foto omtoveren tot een hoogwaardig insta-plaatje. 🤍
De summer filters zijn zorgvuldig samengesteld voor het gebruik over zomerse (telefoon) foto’s. Denk hierbij aan mooie buitenfoto’s waarin zon, zee en strand te zien zijn of denk aan vakantie kiekjes die bijvoorbeeld genomen zijn in een pittoresk stadje, bij het zwembad of gewoon lekker thuis in de tuin. De filters versterken de zomerse kleuren, zorgen ervoor dat de kleurtonen in de foto meer 1 geheel vormen en passen de kleuren van de warmere en koelere tonen aan. Ze behouden de herkenbare Lisette Lubbers stijl & bewerkingen maar zijn toch weer heel anders dan de vorige filter pakketten.

Wist je dat je bij je aankoop gratis toegang krijgt tot de bijbehorende Instagram pagina; @Summer_filters? Hierin krijg je een zomer lang exclusieve toegang tot allerlei handige tips & trics op het gebied van alles rondom Lightroom mobile en het gebruik van de nieuwe filters!

Ps. Ik ben nu al benieuwd naar alle resultaten! Als je graag een te gek voor & na resultaat met mij wilt delen, mag je deze naar mij sturen via Instagram (@lisettelubbers)! Alvast heel veel succes en plezier gewenst met dit nieuwe pakket.

WAARUIT BESTAAT HET SUMMER PAKKET?

 

Het summer pakket bestaat uit 6 verschillende filters (summer 1 t/m summer 6) + een origineel filter. Het originele filter is een handig, onbewerkt filter dat ervoor zorgt dat je gemakkelijk naar je originele (onbewerkte) foto terug kunt gaan. Als je snel wilt schakelen tussen filters is het fijn om iedere keer op het origineel te kunnen klikken om het verschil te kunnen bekijken.

Dit is het filter SUMMER 2

Wist je dat als je op de foto klikt je het onbewerkte resultaat te zien krijgt? Klik er vervolgens naast en hij verandert weer terug!

SUMMER 1

Dit filter geeft je foto een warme, zomerse gloed.

SUMMER 4

Dit filter versterkt de warme tinten en geeft je foto meer diepte.

SUMMER 5

 Wil je het liefst zoveel mogelijk de natuurlijke kleuren behouden? Dan is dit filter meestal de beste keus!

SUMMER 6

Probeer ze over je foto en kies diegene die het beste past!

Hoe werken presets?

Lightroom presets zijn geschikt voor over telefoonfoto’s en voor over spiegelreflex foto’s. In de korte handleiding die je meegestuurd krijgt staat precies beschreven hoe je de filters op je telefoon installeert. Kom je er toch niet uit? Klik dan hieronder op ‘hulp’ en zie stap voor stap alle handelingen om de presets te installeren.

STAP 1

Eerst download je de gratis app ‘Adobe Lightroom’ op je telefoon. In deze app kun je de filters gebruiken.

STAP 2

Zodra je het preset pakket gekocht hebt voeg je deze snel en gemakkelijk toe in de Adobe Lightroom app.

STAP 3

Je voegt de presets toe aan je foto's. De preset toont gelijk de nabewerkte foto. Tadaa! Te gek toch?

Tover je instagramfeed en fotoalbums om tot 1 geheel, door middel van de nieuwe SUMMER filters. Hiernaast zie je allemaal foto’s bewerkt met de summer filters. Ze geven je foto’s een warme, zomerse gloed en zorgen ervoor dat je foto’s meer met elkaar matchen doordat deze nu dezelfde kleurtinten hebben.

Geschikt voor mobiele telefoons

Bewerk je foto's op een professionele manier

Creëer één stijl in je foto's en feed

VOOR €89,99*

+ Gratis toegang tot het bijbehorende Instagram account; @summer_filters! Een zomer lang exclusieve toegang tot allerlei handige tips & trics op het gebied van bewerken in Lightroom mobile met gebruik van de nieuwe summer filters!

 

*Actie loopt tot en met 21 juni. De officiële start van de zomer!

[mvc_advanced_button btn_text=”Yes! Ga door met bestellen” btn_block=”btn_block” btn_icon=”fas fa-angle-right” btn_clr=”#ffffff” btn_bg=”#339966″ btn_hvrclr=”#ffffff” btn_hvrbg=”#00994c” btn_url=”url:http%3A%2F%2Fsensible-drop.flywheelsites.com%2Fproduct%2Fsummer-filters-lightroom-filters%2F|title:Summer%20filters%20%7C%206%20filters” btn_radius=”30″]

WAT IS HET VERSCHIL  MET DE ANDERE FILTERPAKKETTEN?

Telefoon filters

Het Mobile filter pakket is echt een manusje van alles en is daarom erg geschikt om te gebruiken als basispakket. Hier zitten zowel mooie binnen filters in (mijn favoriete filter hiervan is het ‘at home’ filter) en te gekke buitenfilters die het hele jaar door gebruikt kunnen worden. Deze filters zijn iets koeler van kleur, vandaar dat ik het nu (na een jaar!) tijd vond voor een nieuw pakket, speciaal samengesteld voor over al die heerlijke zomerse foto’s. Want zeg nou zelf, daar zijn we allemaal wel weer een beetje aan toe toch?

Boho filters

Het Boho filter pakket is denk ik het meest verschillend in vergelijking met het nieuwe summer pakket. De boho filters geven je foto’s een soort vintage gevoel, dit ontstaat door de bruine gloed en de ‘moody’ sfeer die de filters je foto’s geven. De boho filters geven een sterker bewerkings-effect en je dient misschien net iets meer van Lightroom af te weten om deze filters goed ‘aan te kunnen’. Desondanks zijn deze natuurlijk niet minder mooi! Ik zie klanten deze filters vooral gebruiken over foto’s die gemaakt zijn tijdens boswandelingen, herfstige plaatjes en over de meer koelere, winterse dagen foto’s. Deze filters zijn daarom minder geschikt voor als je graag net die warme, zomerse kleuren in je foto’s wilt accentueren.

Kim Kötter filters

Het Kim Kötter pakket bestaat uit de favorieten die samengesteld zijn door Kim zelf! Deze filters komen nog het dichtst in de buurt bij de nieuwe summer filters. Dit komt doordat de filters van Kim net als het summer pakket kleurrijker zijn dan de huidige filter pakketten. Toch zijn de filters die door Kim zijn samengesteld nog weer heel anders dan het summer pakket. Mocht je het Kim Kötter pakket bijvoorbeeld al hebben dan blijft het summer pakket zeker een aanrader of andersom.

Danique Bossers

Het Danique Bossers pakket kan net als het mobile filter pakket gezien worden als een basispakket. Dit pakket is ‘kleiner’ dan normaal, bestaande uit 3 verschillende filters met minimale aanpassingen in kleur & sfeer. Danique wilde graag filters samenstellen die haar foto’s een upgrade zouden geven met een wat professionelere look zonder dat het origineel te extreem zou veranderden. Erg leuk om kleine aanpassingen te verkrijgen in kleurtonen en sfeer die samen zorgen voor een professioneler effect.

Professionele filters

Het Professionele pakket zegt het al, deze filters bevatten bewerkingen die bedoeld zijn voor over foto’s gemaakt met een professionele camera. Je kunt ze ook installeren op je telefoon maar ze zullen dan hun werking en juiste effect wat verliezen. Wanneer je dit pakket over mobiele foto’s gebruikt zijn de bewerkingen heftiger vanwege de (over het algemeen) lagere resolutie van deze foto’s. Het professionele pakket is goed te vergelijken met het mobile filter pakket. Wanneer je dus alleen filters wilt gebruiken voor over je mobiele foto’s raad ik het mobile filter pakket aan.

Zwart/wit filters

Het Zwart/Wit pakket is een uitbreidingspakket. Hierin zitten mijn 9 (!) favoriete zwart-wit bewerkingen. Deze zijn voor zowel mobiele foto’s als professioneel gebruik geschikt. Een onmisbaar pakket wanneer je dol bent op zwart-wit bewerkingen.