Over mij - Lisette Lubbers
13383
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-13383,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-13.7,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
 

Over mij

Lisette Lubbers

I photograph brides, bumps, births & babies 🌿

Wat leuk dat je even rond kijkt op mijn website, welkom! Mijn naam is Lisette Lubbers (25 jaren jong) en zolang ik me kan herinneren ben ik geïnteresseerd in fotografie. Als kind vond ik het geweldig om te kijken naar foto’s. Vooral van oude foto’s was ik erg onder de indruk, ze vertelden een verhaal. In mijn werk probeer ik ook verhalen over te brengen door waardevolle herinneringen te creëren waarvan lang genoten kan worden.

Momenteel ben ik net zelf moeder geworden van een zoontje Scotti (nov 2016). Natuurlijk kan ik het niet laten om hem ook vaak op de gevoelige plaat te leggen. Mocht je daarom meer persoonlijke berichten willen bekijken kun je mijn verhaal volgen via Facebook of Instagram (@lisettelubbers)♡.

Ik fotografeer veel in mijn thuisstudio in Enschede of op mooie buitenlocaties in de omgeving van Enschede (Overijssel).

Ben je geïnteresseerd in een fotoshoot? Neem een kijkje in mijn portfolio of neem vrijblijvend contact met me op via het contactformulier!

Wil je weten wat klanten zeggen over mij? Kijk dan even bij de recensies of neem een kijkje op de Facebookpagina of Instagram.

Dit ben ik in het kort, ik ben ook erg benieuwd wie jij bent!

Liefs Lisette