IMG_7483

Huwelijksaanzoek in Ibiza

Huwelijksaanzoek in Ibiza 🤍. Hoe ging dit?

We proberen elk jaar onze familie mee te nemen naar Ibiza. We hebben daar een favoriet huis dat we huren van een lieve Spaanse familie. Op Ibiza zijn voelt zelfs een beetje als ons tweede thuis. Als we hardop mogen dromen zouden we hier het liefst in de toekomst gedeeltelijk willen wonen & werken. Maargoed, wie niet? Dromen mag altijd, toch? 🥰

Op de allerlaatste dag van onze vakantie (12 juni 2019) vroeg Mike mij tijdens het jaarlijkse foto moment bij de Es Vedra ten huwelijk. Ik was 14 weken zwanger en we wisten de dag voordat we vertrokken net dat het een meisje zou gaan worden. 🙏🏼

Ik was compleet verrast (zoals je kan zien aan de foto’s). Mijn moeder legde het moment van het aanzoek zo prachtig vast.. Ik ben haar eeuwig dankbaar voor het klikken op de camera (ook al waren de meeste foto’s scheef en bewogen 😂). Zij wist ook van niets namelijk haha!

Voor iedere vrouw die ooit zou willen trouwen hoop ik echt dat ze gevraagd wordt. Het moment dat je het totaal niet aan ziet komen en zo ontzettend verrast wordt, met dé grote vraag door je geliefde, is zo mega bijzonder. Ik zal dit gevoel nooit meer vergeten. Sinds die vraag voel ik me nog meer verbonden met hem, ondanks dat je toch al alles hebt samen. Gek he? Het voelt als een soort van bevestiging op alles. ♥️♥️♥️

Mike over het aanzoek: ‘Na 3 weken al onafscheidelijk. Na 2,5 jaar onze geweldige Scotti. Na 5 jaar weer in verwachting en zei je JA! Wat ben je een geweldige mama en wat maak je ons gelukkig ❤️🍀!’

Lisette Lubbers - Van Klaveren

Getrouwd met Mike van Klaveren en moeder van Scotti & Elli. Mijn passie ligt bij fotografie, ondernemen, content creëren en alles wat daarbij hoort. Ik deel graag mijn dagelijkse leven als workin’ mom op Instagram. Ook kan je hier terecht voor handige tips & tricks over bijvoorbeeld Lightroom, Photoshop, fotografie en alles wat daarbij komt kijken. 

Waarom ik zo gek ben op filters? Ik wilde graag snel & gemakkelijk een foto kunnen maken met mijn telefoon, deze bewerken met één klik om de foto vervolgens een professionele look & feel geven. Zo hoef ik niet altijd mijn spiegelreflex bij de hand te hebben en blijven mijn telefoon foto’s matchen met de foto’s vanaf mijn spiegelreflex camera. Say hello to mooie fotoboeken en Instagram feeds! 

Life