IMG_7483

Huwelijksaanzoek in Ibiza

Huwelijksaanzoek in Ibiza 🤍. Hoe ging dit?

We proberen elk jaar onze familie mee te nemen naar Ibiza. We hebben daar een favoriet huis dat we huren van een lieve Spaanse familie. Op Ibiza zijn voelt zelfs een beetje als ons tweede thuis. Als we hardop mogen dromen zouden we hier het liefst in de toekomst gedeeltelijk willen wonen & werken. Maargoed, wie niet? Dromen mag altijd, toch? 🥰

Op de allerlaatste dag van onze vakantie (12 juni 2019) vroeg Mike mij tijdens het jaarlijkse foto moment bij de Es Vedra ten huwelijk. Ik was 14 weken zwanger en we wisten de dag voordat we vertrokken net dat het een meisje zou gaan worden. 🙏🏼

Ik was compleet verrast (zoals je kan zien aan de foto’s). Mijn moeder legde het moment van het aanzoek zo prachtig vast.. Ik ben haar eeuwig dankbaar voor het klikken op de camera (ook al waren de meeste foto’s scheef en bewogen 😂). Zij wist ook van niets namelijk haha!

Voor iedere vrouw die ooit zou willen trouwen hoop ik echt dat ze gevraagd wordt. Het moment dat je het totaal niet aan ziet komen en zo ontzettend verrast wordt, met dé grote vraag door je geliefde, is zo mega bijzonder. Ik zal dit gevoel nooit meer vergeten. Sinds die vraag voel ik me nog meer verbonden met hem, ondanks dat je toch al alles hebt samen. Gek he? Het voelt als een soort van bevestiging op alles. ♥️♥️♥️

Mike over het aanzoek: ‘Na 3 weken al onafscheidelijk. Na 2,5 jaar onze geweldige Scotti. Na 5 jaar weer in verwachting en zei je JA! Wat ben je een geweldige mama en wat maak je ons gelukkig ❤️🍀!’

Lisette Lubbers

Ik ben getrouwd met Mike en mama van Scotti & Elli. Mijn passie ligt – ondanks dat ik gestopt ben als fulltime fotografe – bij fotografie, ondernemen en alles wat daarbij hoort. Ik hou van foto’s & video’s maken van ons gezin, foto’s bewerken en ga zo maar door. Ik deel graag dagelijks mijn fotografie tips & tricks, outfit inspiratie en ons drukke family life op Instagram.

Waarom ik zo gek ben op filters? Ik wilde graag snel & gemakkelijk een foto kunnen maken met mijn telefoon, bewerken met één klik, en de foto vervolgens een professionele look & feel geven.

Life