WhatsApp Image 2020-09-23 at 11.33.28

Nieuwe zomerfilters

Eindelijk! Zoals velen volgens mij al hoopten (gezien de dagelijkse berichtjes of er nog nieuwe filters aan zouden komen) lanceer ik vandaag het nieuwe SUMMER FILTERS PAKKET! Het summer pakket bevat 6 verschillende filters die iedere zomerse foto omtoveren tot een hoogwaardig insta-plaatje. 🤍

De summer filters zijn zorgvuldig samengesteld voor het gebruik over zomerse (telefoon) foto’s. Denk hierbij aan mooie buitenfoto’s waarin zon, zee en strand te zien zijn of denk aan vakantie kiekjes die bijvoorbeeld genomen zijn in een pittoresk stadje, bij het zwembad of gewoon lekker thuis in de tuin. De filters versterken de zomerse kleuren, zorgen ervoor dat de kleurtonen in de foto meer 1 geheel vormen en passen de kleuren van de warmere en koelere tonen aan. Ze behouden de herkenbare Lisette Lubbers stijl & bewerkingen maar zijn toch weer heel anders dan de vorige filter pakketten.

Op mijn instagram laat ik veel before- en after resultaten zien en deel ik de reacties van anderen regelmatig! Heb jij een leuke before & after en wil je die met mij delen? Stuur me dan gerust even een berichtje. Loop je ergens helemaal mee vast? Dan sta ik daar ook altijd voor je klaar. 🤍

Lisette Lubbers

Ik ben getrouwd met Mike en mama van Scotti & Elli. Mijn passie ligt – ondanks dat ik gestopt ben als fulltime fotografe – bij fotografie, ondernemen en alles wat daarbij hoort. Ik hou van foto’s & video’s maken van ons gezin, foto’s bewerken en ga zo maar door. Ik deel graag dagelijks mijn fotografie tips & tricks, outfit inspiratie en ons drukke family life op Instagram.

Waarom ik zo gek ben op filters? Ik wilde graag snel & gemakkelijk een foto kunnen maken met mijn telefoon, bewerken met één klik, en de foto vervolgens een professionele look & feel geven.

Life